Solaris Solaris Professioneel elektrische verwarming 1000 & 2000 watt. Montage aan de wand of vrijstaand op voetsteunen
Solaris Professioneel elektrische verwarming 1000 & 2000 watt. Montage aan de wand of vrijstaand op voetsteunen
€149,00 €102,95
Solaris
-31%

Solaris Professioneel elektrische verwarming 1000 & 2000 watt. Montage aan de wand of vrijstaand op voetsteunen

EUR 102,95
EUR 149,00
 • Koop 2 voor €97,80 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 5 voor €92,66 per stuk en bespaar 10%

De Solaris Professioneel is er in 2 verschillende versies. 1000, 2000 watt. De 2000 watt versie heeft tevens een vermogens schakelaar waarmee u het vermogen kunt halveren. De verwarming wordt geleverd met wandbeugel en voetsteunen

 • Bediening: Tiptoets
 • Wattage: 1000. 2000. 2500
 • Monitoren energieverbruik
Op voorraad
1
Aantal
- +
Productomschrijving

Solaris Professioneel elektrische verwarming

Solaris Professioneel elektrische verwarming is de ideale oplossing voor het verwarmen van grote ruimtes. Met zijn efficiënte en krachtige werking zorgt Solaris Professioneel voor een comfortabele en consistente warmteverspreiding.

Deze elektrische verwarming maakt gebruik van geavanceerde technologieën om energie efficiënt te gebruiken en kosten te besparen. Met een ingebouwde thermostaat kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en deze automatisch handhaven.

Daarnaast is Solaris Professioneel ook veilig in gebruik. Het apparaat is voorzien van oververhittingsbeveiliging, wat betekent dat het automatisch wordt uitgeschakeld als de temperatuur te hoog wordt. Dit biedt gemoedsrust, vooral bij langdurig gebruik.

Met zijn compacte formaat en draagbaarheid kan Solaris Professioneel gemakkelijk worden verplaatst naar verschillende locaties. Of het nu gaat om een werkplaats, magazijn of kantoorruimte, deze elektrische verwarming past perfect in elke omgeving.

Kortom, met de Solaris Professioneel elektrische verwarming kunt u genieten van snelle, efficiënte en veilige verwarming in grote ruimtes. Het is een investering die uw comfort verhoogt en tegelijkertijd energiekosten bespaart.

 • Lage oppervlakte temperatuur
 • Zowel wand als vloermontage mogelijk
 • Verbrand geen stof Hoge efficiente warmte afgifte

Real Time Clock
Zolang het apparaat is aangesloten op het stroomnet, wordt de timerinstelling opgeslagen, zelfs als het is uitgeschakeld. De timerinstelling gaat zes uur na het loskoppelen van de verwarming of een stroomstoring verloren.

Bewaking energieverbruik
Dit geeft aan hoeveel uur de weerstand van de verwarming in werking is geweest. Om toegang te krijgen tot die informatie, houdt u de menuknop ongeveer zes seconden ingedrukt. De knipperende waarde op het display geeft de totale bedrijfstijd van de weerstand aan. Op basis van deze waarde kan het energieverbruik van de heater worden geschat.
Energieverbruik (kWatt/uur) = Waarde op het scherm x Vermogen van het apparaat (Watt) / 1000

Soorten programma's
Er zijn twee soorten programma's: dagelijks en wekelijks. Slechts één van hen kan tegelijkertijd worden geactiveerd. Het dagprogramma wordt gebruikt om de verwarming op het gewenste tijdstip aan of uit te zetten. Het weekprogramma wordt gebruikt om de gewenste temperatuur voor de aangegeven tijd in te stellen. U kunt het energieverbruik optimaliseren door hoge en lage temperaturen in te stellen voor momenten waarop verwarming wel of niet nodig is. 

Dagprogramma
Als de verwarming voor de eerste keer wordt ingeschakeld of niet is gewijzigd, wordt het dagprogramma geactiveerd wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. Het dagprogramma kan gebruikt worden om de verwarming aan of uit te zetten. Houd de menu- en tijdknoppen tegelijkertijd ongeveer drie seconden ingedrukt om deze modus te activeren. Wanneer deze modus is geactiveerd, wordt "00 of" weergegeven. Houd de timerknop ingedrukt om de gewenste tijd in te stellen waarop de verwarming moet worden uitgeschakeld. Wanneer deze modus is geactiveerd, wordt "00 of" weergegeven terwijl de verwarming is uitgeschakeld. Houd de timerknop ingedrukt om de gewenste tijd in te stellen waarop de verwarming moet worden ingeschakeld.


Wekelijks programma
Je kunt twee verschillende programma's instellen: doordeweeks en in het weekend. Deze modus wordt gebruikt om de verwarming gedurende de aangegeven tijd op de gewenste temperatuur in te stellen. U kunt de temperatuurinstelling aanpassen voor 12 verschillende uren (6 + 6) voor weekdagen en weekenden. Houd de menu- en 24/7-knoppen tegelijkertijd ongeveer drie seconden ingedrukt om deze modus te activeren. Wanneer deze modus is geactiveerd, toont het display de actuele tijd en dag. Druk op de timer of de 24/7-knop om het uur weer te geven en de temperatuur in te stellen voor het volgende programma. Het volgende programma knippert gedurende drie seconden op het display. Als het apparaat is uitgeschakeld, werkt het weekprogramma op de achtergrond, maar wordt de verwarming niet geactiveerd. Wanneer het weekprogramma is geactiveerd, kan de doeltemperatuur handmatig worden aangepast. Wanneer het tijd is om het volgende programma te activeren, de handmatig aangepaste waarde wordt gewijzigd in de doeltemperatuur die voor dat programma is aangewezen. Als u het weekprogramma niet wilt gebruiken, moet u overschakelen naar de dagprogrammamodus. 

Wekelijkse programma-instellingen
Schakel de heater uit met de aan/uit-schakelaar aan de zijkant. Zet de heater aan terwijl je de 24/7 knop ingedrukt houdt. "hPro" verschijnt ongeveer zes seconden op het display van de verwarming. Vervolgens beginnen de tijdinstelling voor het eerste weekdagprogramma, weekdagen en de gewenste temperatuur op het display te knipperen. Als ze knipperen, kunt u met de plus- en minknoppen de gewenste temperatuurwaarde voor de aangegeven tijd instellen. Om de tijd van het programma te wijzigen, drukt u op de tijdknop en de tijdindicator van het programma begint te knipperen. Als deze knippert, kunt u met de plus- en mintoetsen een tijd voor het programma instellen. Het apparaat staat u niet toe een tijd in te stellen die overlapt met de tijd van het vorige of het volgende programma. Gebruik de tijdknop om te schakelen tussen de ingestelde temperatuurwaarde en de tijd van het programma. Druk op de knop 24/7 om de tijd voor het volgende programma in te stellen. Deze stappen worden nog vijf keer herhaald. Wanneer je nogmaals op de 24/7 knop drukt, toont het display je het weekend in plaats van weekdagen. Door dezelfde stappen te volgen, kunt u voor het weekend een programma instellen voor zes verschillende uren. Wanneer u na de laatste aanpassing op de 24/7-knop drukt, wordt het apparaat automatisch opnieuw opgestart en wordt het normale bedieningsscherm weergegeven. Zorg ervoor dat de werkelijke tijd die wordt weergegeven correct is, zodat het weekprogramma nauwkeurig kan werken. Wanneer u na de laatste aanpassing op de 24/7-knop drukt, wordt het apparaat automatisch opnieuw opgestart en wordt het normale bedieningsscherm weergegeven. Zorg ervoor dat de werkelijke tijd die wordt weergegeven correct is, zodat het weekprogramma nauwkeurig kan werken. Wanneer u na de laatste aanpassing op de 24/7-knop drukt, wordt het apparaat automatisch opnieuw opgestart en wordt het normale bedieningsscherm weergegeven. Zorg ervoor dat de werkelijke tijd die wordt weergegeven correct is, zodat het weekprogramma nauwkeurig kan werken.

Tijdsinstellingen
Schakel de heater uit met de aan/uit-schakelaar aan de zijkant. Schakel de heater in terwijl u de tijdknop ingedrukt houdt. "tSEt" verschijnt ongeveer zes seconden op het display van de verwarming. Daarna begint de uursectie te knipperen. Als deze knippert, kunt u met de plus- en mintoetsen een uur instellen voor het programma. Wanneer u nogmaals op de tijdknop drukt, begint het minutengedeelte te knipperen. U kunt de minuten instellen met de plus- en minknoppen. Wanneer u nogmaals op de tijdknop drukt, beginnen de dagen van de week te knipperen. Met de plus- en minknoppen kunt u een dag voor het programma instellen. U kunt schakelen tussen uren, minuten en dagen van de week door op de tijdknop te drukken. Houd de aan/uit-knop drie seconden ingedrukt om op te slaan en af ​​te sluiten. Daarna zal het apparaat normaal blijven werken.

Adaptieve startfunctie
Deze functie kan alleen worden gebruikt voor het weekprogramma. Als het apparaat zonder deze instelling op automatisch inschakelen is ingesteld, schakelt het op het aangegeven tijdstip in en zorgt voor verwarming. Het duurt echter even voordat het apparaat de aangegeven temperatuur heeft bereikt. Dit veroorzaakt ongemak voor de gebruiker vanwege de vertraging in de verwarming. De adaptieve startfunctie is ontworpen om dit te voorkomen. Als deze functie is geactiveerd, begint uw apparaat te verwarmen op een tijdstip dat afhangt van het verschil tussen de omgevingstemperatuur en de gewenste temperatuur wanneer de aangewezen automatische inschakeltijd dichtbij is. Deze functie zorgt ervoor dat de omgevingstemperatuur op het aangegeven tijdstip op de gewenste temperatuur is. (De Adaptive Start-functie garandeert niet dat de omgevingstemperatuur precies op de aangegeven temperatuur zal zijn op het tijdstip dat voor het programma is ingesteld. 
De onderstaande instructies moeten worden gevolgd om deze functie met maximale efficiëntie te laten werken:
1. Het vermogen selecteren in overeenstemming met de ruimte waar het apparaat is geplaatst, 2. De deuren en ramen gesloten houden en eventuele andere lekken voorkomen. 3. Zorgen voor thermische isolatie in de omgeving waar de unit wordt geplaatst, 4. Het nauwkeurig instellen van de adaptieve startparameters. 
Standaardwaarden: “P 01”: 20 min en “P 02”: 5 uur. Minstens één van deze parameters moet op 0 worden gezet om deze functie te deactiveren.

Adaptieve startparameters
Deze functie heeft twee parameters. De eerste parameter is de duur voor vroegtijdig automatisch inschakelen per graad. (Deze waarde wordt ingesteld met de parameter “P 01”.) Deze duur wordt gemeten in minuten. Deze kan worden ingesteld van 0 tot 40 minuten. Het apparaat berekent hoe vroeg het moet beginnen met verwarmen door deze parameterwaarde te vermenigvuldigen met het verschil tussen de huidige omgevingstemperatuur en de doeltemperatuur. Als de unit bijvoorbeeld is ingesteld om in te schakelen om 09.00 uur bij 23 graden Celsius in het weekprogramma, als de omgevingstemperatuur 19 graden Celsius is en als de parameter is ingesteld op 20 minuten per graad Celsius, dan is de starttijd van de unit verwarming wordt berekend met de volgende formule: 
Verwarmingstijd = programmatijd - (streeftemperatuur - huidige temperatuur) x parameterwaarde = 09:00 – (23 – 19) x 20 
= 09:00 – 80 min. (1 uur 20 min.) De tijd om te beginnen met verwarmen = 07:40. Het apparaat begint dus 80 minuten (1 uur en 20 minuten) eerder te verwarmen dan de aangegeven tijd.
Als het apparaat aan staat, als de adaptieve startfunctie is geactiveerd en als het apparaat eerder inschakelt om te beginnen met verwarmen, verschijnt "A 23" op het display wanneer u de plus- of minknop drie seconden ingedrukt houdt 
 . Het getal 23 vertegenwoordigt de doeltemperatuurwaarde die u hebt ingesteld en het zal uw aangewezen temperatuur weergeven. 
Als de plus- of minknop wordt ingedrukt terwijl de adaptieve start is gedeactiveerd, geeft het apparaat alleen "23" weer.

De andere parameter is om een ​​limiet in te stellen voor de vroege automatische inschakeltijd. Zelfs als de hierboven berekende vroege inschakeltijd deze parameterwaarde overschrijdt, zal de unit niet eerder beginnen met verwarmen dan de tijd die met deze parameter is ingesteld. (Deze waarde wordt ingesteld met de parameter “P 02”.) Deze parameter wordt gemeten in uren. Deze kan worden ingesteld van 0 tot 5 uur.

Adaptieve startparameterinstelling 
("P 01" en "P 02")
Schakel de verwarming uit met de aan/uit-schakelaar aan de zijkant. Schakel de heater in terwijl u de menuknop ingedrukt houdt. Op het display van de heater verschijnt ongeveer zes seconden “ASEt”. “P 01” begint te knipperen op het display. Met de plus- en min-knoppen kan naar de andere parameter (“P 02”) worden geschakeld. Druk op de menuknop om de waarde van de gewenste parameter te wijzigen. De parameterwaarde verschijnt op het display en de gewenste waarde kan worden ingesteld met de plus- en minknoppen. Als u nogmaals op de menuknop drukt, kunt u de parameter weer wijzigen. Houd de aan/uit-knop drie seconden ingedrukt om uw instellingen op te slaan en af ​​te sluiten. Daarna zal het apparaat normaal blijven werken.

 • Hoogte in mm: 450
 • Lengte in mm: 500, 700, 700
 • Diepte in mm: 80
 • Gewicht in Kg: 5.8, 8.7, 10.9
 • Vermogen in Watt:1000, 2000, 2500
 • Aan/uit knop: Ja
 • Snoerlengte: 1.5 meter
 • Beschermingstype: 1
 • Oververhitting beveiliging: Ja
 • Garantie: 2 Jaar
 

KIP4550P10

KIP4570P20

KIP4570P25

Hoogte mm

450

450

450

Lengte mm

500

700

700

Diepte mm

80

80

80

Gewicht (kg

4.6

5.8

5.8

Elektrisch vermogen W

910-1085

1825-2150

2300-2700

Spanning V

220-240

220-240

220-240

Huidig ​​A

4.3

8.7

10.9

Frequentie Hz

50-60

50-60

50-60

Elektronische kamertemperatuurregeling

Standaard

Standaard

Standaard

Aan / uit knop

Standaard

Standaard

Standaard

Kabellengte m

1.5

1.5

1.5

Beschermingsklasse

I

I

I

Thermostaat met bescherming tegen oververhitting

Standaard

Standaard

Standaard

Mechanische thermostaatregeling

-

-

-

Indicator stroomverbruik Ja Ja Ja
Omgevingstemperatuur Ja Ja Ja
Dagelijkse programmering Ja Ja Ja
Wekelijkse programmering Ja Ja Ja
Slimme start (adaptieve start) Ja Ja Ja
Het bijhouden van energieverbruik Ja Ja Ja
Kunststof voeten Ja Ja Ja
Wand montage Ja Ja Ja
Kleur Wit RAL9016 Wit RAL9016 Wit RAL9016
Hoogte 450 mm    
Lengte 500-700 mm    
Garantie 2 jaar    
       
Product informatie
Merk Solaris
Artikelcode KIP4550M10
SKU KIP4550M10
EAN 8680002451035
Wat onze klanten zeggen

average of 0 review(s)

Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...