Aansluiting boiler

Bij de boiler wordt standaard een inlaatcombinatie bijgeleverd. Deze wordt u door de fabrikant verplicht aan te laten sluiten. Deze dient direct op de koud water (blauw)zijde te worden gemonteerd.

Garantie op de boiler

Op de boiler is meestal 2 jaar garantie van toepassing. Op sommige modellen 3 jaar en er zijn aanbieders die er zelfs 5 jaar garantie op willen geven.

Mag ik de boiler neerleggen

De boilers die wij aanbieden kunt u neerleggen, mits deze geschikt zijn voor horizontale montage. U dient er wel rekening mee te houden dan de montage steunen tegen een wand worden geplaatst “al is het opties”.

Horizontaal of vertikaal monteren

Niet iedere boiler kan vertikaal worden gemonteerd en niet iedere boiler horizontaal. Bij het product staat omschreven hoe deze gemonteerd dient te worden. De meeste boilers standaard vertikaal

Welke boiler heb ik nodig

De grote wordt bepaald door het aantal liters en het aantal gebruikers. Het advies bij het gebruik van de boiler is waterbesparende oplossingen te monteren zoals een waterbesparende kraan en douchekop  50 liter max 2  80 liter max 4 100 liter max 5 120 liter max 5 150 liter max 6

De waardering van www.proheating.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 668 reviews.